Meteen naar de inhoud

Van Heeckeren Grandcafé

WINTER EVENTS 2023

Vrijdag 29 december

VINYL FRIDAY

Vanaf 21.00 uur heerst er een nostalgische sfeer bij ons op het terras, want dan is VINYL FRIDAY! We draaien de hele avond alleen maar platen van vinyl. Duik in onze platenbakken en ga opzoek naar jouw all-time-favorite! En of course komen ALLE kerst-classics ook voorbij 😉 Het wordt beregezellig! We zien je graag vanaf 21.00 uur.

ZATERDAG 30 december

OUDEJAARSKUIER

De oudejaarskuier is een super sfeervolle wandeling door het centrum van Nes, dat volledig is omgetoverd tot kerstdorp! Er is live muziek, glühwein, warme chocolademelk en bovenal heel veel gezelligheid. De tocht wordt georganiseerd door verschillende ondernemers uit Nes en zal ook langs onder andere Van Heeckeren Hotel en Van Heeckeren Grandcafé komen. Een echte must-do als je op Ameland bent tijdens de kerstvakantie.

Lijkt het je leuk om mee te wandelen? Tickets kosten 1,- p.p. en zijn vanaf 24 december te verkrijgen bij: Damesmode onder de Toren en Mellow Jeans

ZATERDAG 30 december

VINYL SATURDAY

Vanaf 21.00 uur heerst er een nostalgische sfeer bij ons op het terras, want dan is VINYL SATURDAY! We draaien de hele avond alleen maar platen van vinyl. Duik in onze platenbakken en ga opzoek naar jouw all-time-favorite! En of course komen ALLE kerst-classics ook voorbij 😉 Het wordt beregezellig! We zien je graag vanaf 21.00 uur.

ZONDAG 31 december

NYE PARTY

125 p.p.
Op 31 december organiseren we weer een fe-no-me-nale New Years Eve Party bij Van Heeckeren Grandcafé en daar wil je echt bij zijn 😉 Er is een geweldige DJ, bubbels, oliebollen in overvloed, hapjes, live cooking en heel veel gezelligheid!
Prijzen zijn inclusief gangbare dranken (en dus zeker ook bubbels), hapjes, oliebollen en een live cooking diner.

Aantal zitplaatsen is beperkt, so better be fast! Je kunt telefonisch (+31(0)519 546500) of via WhatsApp reserveren (+31(0)620703648).